">
Izborna Skupština ŽP UHDDR Koprivničko-križevačke županije
2019-02-18

U subotu, 16.2.2019. u koprivničkoj Gradskoj vijećnici održana je skupština Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Koprivničko-križevačke županije na kojoj su prezentirane dosadašnje aktivnosti iz prethodnog razdoblja.

Izabrano je i novo vodstvo Podružnice za mandatno razdoblje 2019.-2023. Za predsjednika je ponovno izabran Desimir Buzak, a u Predsjedništvo su izabrani Dario Duić, kao predstavnik Središnjice te Tomislav Lukić, Mladen Vidačak, Milivoj Herceg, Davorin Valeš, Tomislav Kadović, Josip Dolenec i Ivan Mihalić.
Također je izabran i Nadzorni odbor u sastavu Josip Strmecki, kao predsjednik, te Zvonimir Lončarek i Marijan Golubić.
U radu Skupštine su kao gosti bili prisutni Dario Duić, glavni Tajnik UHDDR, Ratimir Ljubić, zamjenik Župana Koprivničko-križevačke županije, Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice i Damir Vuković, tajnik Podružnice udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Koprivničko-križevačke županije, koji su se prigodnim govorima obratili nazočnim članovima.
Novoizabrani-stari predsjednik Desimir Buzak prisutnim delegatima je zahvalio na reizboru i izložio Program rada za naredno razdoblje.
Na održanoj sjednici Predsjedništva Podružnice za tajnika je izabran Davorin Valeš, a rizničar je Mladen Vidačak.
Nakon službenog dijela članovi UHDDR Koprivničko-križevačke županije nastavili su se družiti u restoranu Zrinski.

Objavio: D.D.


  Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata je je Centar znanja za društveni razvoj u podruďż˝ju unapreďż˝enja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u okviru Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom


SUSRETI DJECE HRVATSKIH BRANITELJA 2012.
Sveta Nedelja 19.6., Donji Miholjac 21.6., Križevci 23.6., Kaštela 25.6., 19.06.2012

Kratki opis:
Susreti djece hrvatskih branitelja provode se već jedanaestu godinu kao niz radionica i igraonica za djecu branitelja osnovnoškolskog uzrasta sa svrhom upoznavanja djece i stvaranja trajnih kontakata među djecom kojoj je zajednička stvarnost da su njihove majke i očevi branili i stvorili njihovu domovinu, domovinu u kojoj žive. Na susretima će upoznati kako tu domovinu voljeti i graditi te cijeniti ono što su njihovi roditelji stvorili ali i naučiti cijeniti i poštivati jedni druge kroz upoznavanje i druženje. Ovi susreti održavaju se tradicionalno, a želja nam je da se ova tradicija nastavi jer kod djece bude osjećaj za stvaranje i za pozitivne ciljeve u životu te im pomažu izaći na ispravan put, suprotan od puta prema drogi i alkoholu svjesni činjenice da ti poroci vrebaju na njih na svakom koraku.


Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata
Slavenskog 9
10110 Zagreb
tel: 01/6195 303
fax: 01/6195 302
OIB: 31232012833
žiro račun: IBAN HR0723600001101351339

Sva prava pridržana © UHDDR 1993-2020.